ATB Busstrafik – Tar dig dit du vill

ATB Busstrafik tar dig dit du vill

ATB Busstrafik är ett väletablerat bussbolag i Småland  som erbjuder moderna, säkra och bekväma bussar för olika typer av transporter. Vi utför transportlösningar för stora och små sällskap, till stora likväl som små tillställningar. ATB Busstrafik har lång erfarenhet från branschen, tillsammans med oss reser du tryggt tillsammans med våra trevliga och kunniga chaufförer. Våra transportlösningar är skräddarsydda efter just dina behov och önskemål . Vi är ditt bussbolag med kvalité och ett gott bemötande för din trivsel resa.

Du finner Mikael eller Helen på ATB busstrafiks kontor som ligger i centrala Alvesta och är bemannat vardagar mellan 07.00-15.00.
du har även möjlighet att  kontakta oss på telefon 0472  124 00 eller e-post info@atbbusstrafik så hjälper vi dig.

Våra helturistbussar är utrustade med kök och toalett och för en bekväm resa mot ert mål. Som resenärer på någon av våra resor är det viktigt för oss att du trivs och har det bra,  vi arbetar aktivt med att förbättra er upplevelse. Vi ser gärna att ni ger oss en återkoppling om hur vi kan göra upplevelsen bättre till din nästa resa med oss.

Du är en viktig del i vår utvecklingen, därför är det av stor vikt för oss att få ta dela av dina synpunkter, tveka inte att ta kontakt oss .

Välkommen till ett familjeföretag i Småland