Afterwork bussresor från Växjö till Bordershop Puttgarden 25 aug

Datum/Tid
Datum - fredag 25 augusti 2017 - lördag 26 augusti 2017
20:00 - 10:45


Afterwork bussresor från Växjö till Bordershop Puttgarden

Afterwork bussresor från Växjö till Bordershop Puttgarden

Afterwork bussresa från Växjö till Puttgarden med avgång fredag kväll, under färden tittar vi på film och umgås med vänner, det blir en fredagskväll  att minnas. Bussen utgår från Kronobergs län och kör vidare ner mot Öresundsbron, denna resväg ger möjlighet att vila om man så önskar. Våra chaufförer tar oss lungt och säkert ner till färjan i Rödby,  

Väl framme vid Bordershop Puttgarden har vi gör vi våra inköp ( 1,5 h ) Därefter tar vi färjan tillbaka mot Danmark och kör sedan landvägen tillbaka till Sverige. När du kommer hem på lördagsmorgonen finns en stor del av helgen kvar.

Påstignings orter

Vi börjar lasta i Växjö och stannar på de orter vi fått bokningar ifrån. Saknar din påstignings ort tid och plats så hanterar vi det med bokade resenärer när vi närmar oss avgång.

  • Växjö  kl 20.00
  • Alvesta
  • Ljungby  -Ljungbystopp kl 21.00
  • Markaryd -södra vid ICA
  • Helsingborg -Ättekulla Mc Donalds
  • Lund

 

 

 

Pris 600 kr

I priset ingår

Resa tur och retur

Lastvikt på 100 kg

 

På resan måste ni ha med giltigt PASS eller EU legitimation.

ATB Busstrafik är ett väletablerat bussbolag i Småland  som erbjuder moderna, säkra och bekväma bussar för olika typer av transporter. Vi utför transportlösningar för stora och små sällskap, till stora likväl som små tillställningar. ATB Busstrafik har lång erfarenhet från branschen, tillsammans med oss reser du tryggt tillsammans med våra trevliga och kunniga chaufförer. Våra transportlösningar är skräddarsydda efter just dina behov och önskemål . Vi är ditt bussbolag med kvalité och ett gott bemötande för din trivsel resa.

Du finner Mikael eller Helen på ATB busstrafiks kontor som ligger i centrala Alvesta och är bemannat vardagar mellan 07.00-15.00.
du har även möjlighet att  kontakta oss på telefon 0472  124 00 eller e-post info@atbbusstrafik.se så hjälper vi dig.

Välkommen till oss

 Boka

Bussresa tur o retur. lastvikt 100 kg

600,00kr